Kundrecensioner

Hej alla kunder!

Vi hoppas att du som kund är nöjd med ditt köp/kontakt med oss på Smultronbyn Träleksaker! Skulle du på något sätt vara missnöjd med ditt köp – ta kontakt med oss! Du som kund betyder mycket för oss och vi vill gärna hjälpa dig om något gått snett.

På denna sida kan du som kund  lämna en recension av din kontakt med Smultronbyn Träleksaker. I recensionen kan du exempelvis kort skriva vad du tycker om butiken Smultronbyn Träleksaker, leksakerna, kläderna, leveranstid eller kundbemötande.

Varma hälsningar Annika och Maria på Smultronbyn Träleksaker!

 

10 reaktioner till “Kundrecensioner”

 1. Butiken tycker jag är supertrevlig, bra sortiment med bra tänk bakom, trevligt bemötande och snabb leverans.

  Kan även skriva några rader om Mobil, Fjäril. vår mobil har hängt i vårt riktigt fuktiga badrum sedan i höstas över skötbordet och ser fortfarande lika fin ut och har varit en stor favorit för dottern!

 2. Det känns toppen att kunna välja miljövänliga, pedagogiska leksaker av hög kvalité istället för plastleksaker som lätt leks sönder. Kläderna är också lika härligt färgglada som leksakerna och det är roligt att veta att de inte massproduceras utan är unika av sitt slag. Stort plus även för det trevliga kundbemötandet!

 3. Jag gillar traditionella leksaker med retrokänsla, så jag tycker att er butik är toppen då det finns mycket här av saker jag inte fått tag på någon annanstans. Dessutom är hållbarheten i leksakerna avsevärt mycket bättre än de i plast. Att de sedan ser bättre ut är ju inte det viktigaste för barnen, men jag uppskattar det =)

 4. Jag gillar verkligen er t utbud. Jag själv lekte mycket med träleksaker och tycker det är svårt att hitta bra leksaker ute i affärerna nu för tiden. Hittar man något kostar det väldigt mycket. Hos er är det prisvärda saker med riktigt bra kvalité och stort utbud för alla åldrar. Träleksaker kan gå i arv år efter år! Jätte bra kundservice också! 🙂

 5. Ni har ett super bra sortiment!
  Träleksaker är det bästa 🙂
  Här hemma används doktorväskan flitigt! Vid minsta lilla skrapsår så åker den fram 🙂 Idag plåstrade sonen om mitt myggbett, så sött!

  Mvh Frederica

 6. Underbar hemsida med fina saker som utstrålar kvalitet. Jag älskar träleksaker och tycker det är en fantastisk, pedagogisk, sak att ge barn i tex doppresent. Lätt att hitta på sidan, tydligt vad som gäller. Uppskattar att ni inte skriver flickleksaker, pojkleksaker osv.

 7. Jag söker en hästkarusell med rosa hästar och speldosa som nån sagt att ni har. Stämmer det ? Vad kostar den? Hittar ingen kontaktmail till er så jag skriver här och hoppas på svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.