Hammarpussel för pysselsugna barn!

Detta roliga hammarpussel hjälper yngre barn utveckla visuella färdigheter, koordination och finmotorik samtidigt som det kittlar fantasin och barnet får utlopp för sin skaparlust.

Setet består av 63 tavelbitar i trafiktema. Många olika färger och former vilket gör att det finns gott om utrymme för individuell kreativitet. Skapar gör barnet på korkplattan genom att spika fast de olika formerna. Tillsammans pusslar bitarna ihop ett motiv.

En hammare och ca 70 nubb (småspik) medföljer. Plattan är 25 x 25 cm, 1,5 cm hög. Hammaren är 12,5 cm lång. Rekommenderas från ca 4 år.

Hammarpusslet är är tillverkat av tyska familjeföretaget Hess. Under miljövänliga förhållanden och med miljövänliga material sker tillverkningen i Tyskland. Material som används är uteslutande från europeiska träslag som t ex björk och lönn.

14835_1

Författare: Smultronbyn

Smultronbyn Träleksaker är en e-butik som erbjuder klassiska leksaker i trä och bomull - naturmaterial som kan hålla i generationer. Förutom leksaker kan du även finna barninredning och babyartiklar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.