Doppresenter från Smultronbyn Träleksaker

I butiken har vi en hel kategori med tips på leksaker som du kan köpa i doppresent till våra allra minsta. Här presenterar vi några av våra gulkorn:

Vi har ett stort utbud av franska Bagheras sparkbilar och trampbilar i butiken. De är mycket populära att ge bort i dopgåva. bilarna kan användas både ute och inne. De är tillverkade i plåt med ordentliga gummidäck och vackra retrodetaljer.

Mjölkpallen från LEKA Sweden finns i flera olika färger. Designen är stilren och tidlös vilket gör att den kan hänga med barnet hela livet. Dessa egenskaper gör den till den perfekta doppresenten! Som liten kan den vara bra för att nå upp till handfatet/bänken eller som sittpall vid det lilla barnbordet. Som vuxen kan den vara bra när du ska nå högt uppe i köksskåp, som fotpall eller kanske som blompall – du kan säkert komma på fler användningsområden.

En fantastisk doppresent är detta 2-i-1 LEGO/Tågbord i smart design som håller leken borta från golvet och ger en ergonomisk och bekväm lekhöjd för barnen. Det fiffiga med detta aktivitetsbord är en vändbar bordsskiva för tågbana/LEGO. Inkluderar 200 LEGO-kompatibla byggbitar samt ett 30-delar tågset. Förvaring under bordsskivan.

Författare: Smultronbyn

Smultronbyn Träleksaker är en e-butik som erbjuder klassiska leksaker i trä och bomull - naturmaterial som kan hålla i generationer. Förutom leksaker kan du även finna barninredning och babyartiklar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.