Vill du hjälpa oss?

Har du handlat i vår e-butik Smultronbyn Träleksaker? Vi är jättetacksamma om du vill ge oss ett litet kundbetyg av din köpupplevelse och kontakt med vår kundtjänst!

Kundbetygen hjälper oss utvärdera vår e-butik och de kan också vara till hjälp för våra nya kunder som kan läsa dessa och få en uppfattning om vår kundservice. Vi hoppas att ni som kunder känner att ni fått den hjälp ni behöver i er kontakt med oss? Vi är måna om att ha nöjda kunder och vill gärna hjälpa dig om något gått snett. Är du på något sätt missnöjd med ditt köp – ta kontakt med oss!

För att ge något tillbaka till er som är snälla och tar er tiden att skriva några rader har vi bestämt följande; Varje månad lottar vi ute ett presentkort på 100 kr till en av de kunder som hjälpt oss genom att skriva ett kundbetyg. Utlottningen sker i slutet av varje månad och har du en gång skrivit ett kundbetyg är du med varje månad – du behöver alltså inte skriva ett nytt varje månad.

För att skriva ett kundbetyg klickar du dig vidare till butiksguiden på E-handel.org: http://www.ehandel.org/butiksguiden/visa-butik/?item=cms_4-s1%2F12521#cms_16/comment

Författare: Smultronbyn

Smultronbyn Träleksaker är en e-butik som erbjuder klassiska leksaker i trä och bomull - naturmaterial som kan hålla i generationer. Förutom leksaker kan du även finna barninredning och babyartiklar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.