Fischer TiP Creative – bygg med miljövänliga bitar av potatistärkelse

Vi vill här presentera ett nytt märke i butiken Smultronbyn Träleksaker! Det är ett mycket miljövänligt företag som tillverkar byggbitar av potatisstärkelse. Dessa byggbitar har blivit väldigt populära inom förskoleverksamheten bland annat. För dig som inte har hört talas om det berättar vi lite nedan:

Fischer TiP Creative är en miljövänlig, kreativ leksak. Byggbitarna är tillverkade av potatisstärkelse, färgade med livsmedelsfärg. Materialet är komposterbart.

Fischer TiP byggbitar är enkla att använda! Inget klister behövs utan fäster med vatten. Fukta bitarna mot våtduken och sätt ihop. Du kan klippa, skära och forma bitarna hur du vill. Vare sig du är 3 år eller 75 år kan du ha roligt med TiP!

Fischer TiP byggbitar är gjorda i klara miljövänliga färger i många kulörer: rött, blått, gult, grönt, svart, vitt, grått,brunt och rosa.

Det finns roliga verktyg till din hjälp, bl a tegelstensverktyget. Med det formar du tegelstenar, som du sedan kan använda när du bygger hus. Andra verktyg är pensel,  pinnar och en rit-kon. I alla set ingår en plastkniv och en trasa som bitarna fuktas mot innan de monteras ihop.

Materialet fäster på trä och papper. Toarullar, pappskivor kartonger och pinnar kan vara bra stöd när du bygger.

Detta är ett material som är roligt att arbeta med! Det passar väldigt många eftersom man anpassar byggandet efter sin förmåga. Med fantasins hjälp kan du nästan åstadkomma vad som helst med TiP!

Du kan handla Fischer Tip Creative byggbitar i butiken Smultronbyn Träleksaker. De kostar mellan 45 – 289 kr per förpackning. Välkommen in!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Författare: Smultronbyn

Smultronbyn Träleksaker är en e-butik som erbjuder klassiska leksaker i trä och bomull - naturmaterial som kan hålla i generationer. Förutom leksaker kan du även finna barninredning och babyartiklar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.