Bedårande picknickkorg

Underbart söt picknickkorg till dockutflykten!

Picknickkorgen går att öppna och stänga med kardborreknäppning. Innehåller plåtservis bestående av fyra assietter, fyra koppar med fat, en tekanna och fyra små skedar. Även skedficka, duk och fyra servetter i bomullstyg. Korgen är invändigt klädd med samma tyg som är rosarandigt. Mått: 21 cm lång, 14 cm bred och 21 cm hög.

Författare: Maria

Jag syr och pysslar både privat och i företget jag delar med min syster. Jag älskar tyg och kan bli helt såld och drömma mig bort om jag ser något jag gillar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.