Vilken är din favoritvisa?

Just nu har vi en tävling på Smultronbyn Träleksaker nya facebooksida där du kan vinna den populära Visväskan från Laulau AB. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär med ditt namn, e-mail samt svara på frågan – Vilken är din/ditt barns favoritvisa?

–>> TILL FACEBOOKSIDAN OCH TÄVLINGEN!

Visväskan är ett fantastiskt sångpaket fylld med visor, spel och lekar för barn i åldern 3-9 år!

Lär dig nya svängiga visor med CD-skivan och låt dig inspireras till att sjunga med hjälp av bildkorten. Sjung välbekanta sånger eller skapa egna sånger, ramsor och berättelser. Du kan också samla en färgpalett eller vandra längst Visstigen med tärningens hjälp – sjungande förstås!

Visväskans spel och lekar inspirerar att sjunga och skapa nytt. Samtidigt utvecklar det barnets kreativa tänkande och stödjer den språkliga utvecklingen. Som gemensam underhållning för barn och vuxna bjuder Visväskan på glada stunder av snilleblixtrar och gemenskap i sångens tecken.

Den handgjorda Visväskan i trä innehåller en cd, 84 färglada bildkort, en tärning och sex spelpjäser samt anvisningar till sex sånglekar som kan varieras.

Visväskans spel och lekar passar utmärkt i pedagogisk verksamhet som förskola och skola klass 0-3 men självklart också som gemensam sysselsättning för hela familjen! Visväskan är en pedagogisk leksak som passar utmärkt som doppresent.

Visväskan är en ekologisk och etisk produkt från Laulau AB, Finland. Väskorna är framställda för hand i en indonesisk träverkstad, som följer s.k. Fair trade-ideologi. Deras målsättning är att utbilda och sysselsätta den lokala befolkningen och på det sättet förhindra tvångsflyttning till storstäder. Aktivitetskorten är tillverkade i Finland där väskorna också packats för hand.

Väskornas kvalité är något utöver det vanliga med sitt utsökta träarbete och fina ytfinish!

Åldersrekommendation: 3-9 år.

Du hittar Visväskan i webbshoppen Smultronbyn Träleksaker.

Författare: Smultronbyn

Smultronbyn Träleksaker är en e-butik som erbjuder klassiska leksaker i trä och bomull - naturmaterial som kan hålla i generationer. Förutom leksaker kan du även finna barninredning och babyartiklar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.