Torsdagen utlottning!

Idag vill vi ha lite feedback från er kunder gällande vårt sortiment!

Uppgift: Berätta i en kommentar nedan vad du/dina barn gillar bäst ur vårt sortiment. Något ni vill se mer av eller saknar?

Ikväll 20.00 lottar vi bland alla som bidragit med sin personliga feedback. Två vinnare som får välja mellan Trädgårdsredskap alternativt ett Träsvärd ur shopen Smultronbyn Träleksaker!

Författare: Smultronbyn

Smultronbyn Träleksaker är en e-butik som erbjuder klassiska leksaker i trä och bomull - naturmaterial som kan hålla i generationer. Förutom leksaker kan du även finna barninredning och babyartiklar.

25 reaktioner till “Torsdagen utlottning!”

 1. Jag gillar pedagogiska leksaker, pussel o spel som man kan göra tillsammans med barnen! Gillade själv att pussla som barn, och det är alltid en uppskattad present!
  Speciellt gillar jag ert pussel i tre lager, det var något nytt för mej, hade aldrig sett det förut!

  Så älskar jag spargrisen XL, den är ju så otroligt fin, men jag saknar den i vitt!!

 2. Mina barn (och jag) älskar alla tårtor/kakor/glassar och liknande i trä, mina barn ÄLSKAR att leka att de fikar och då är ju dessa skapelser helt fantastiska – för att inte tala om hur kalorisnåla de är! 😉 Jag är mycket nöjd med sortimentet och kan inte så här direkt komma på något jag saknar.

 3. Vilken rolig tävling!
  Vill börja med att tala om att det jag gillar otroligt mycket med sidan är att den är så lätt. Man hittar snabbt det jag ska och produkterna beskrivs på ett bra och enkelt sätt.
  Ni har ett stort utbud som passar för de flesta åldrar.
  Sonen min brukar få sitta med när vi letar tex presenter via datan.
  När vi var inne på er sida reagerade han glatt på att allt var så färglatt och roligt.
  Han fastnade framför allt för bowlingsetten som fick honom att le ordentligt!
  Och jah håller faktiskt med Khevin som min son heter. Allt är så färglatt och fint med en personlig prägel på varje sak.

  We love it!

 4. Jag måste säga att all låtsas-mat är så uppskattad, både av mig och barnen. Är så trött på plastsaker som bara går sönder.
  Kan inte komma på något specifikt jag saknar men kanske lite mer saker för de större barnen. Kanske något större pussel, kanske en byggsats som man sen kan måla, bil, något djur eller vad som helst.
  Jag har en son som fyller 6 år i sommar och det hade varit kul att köpa något som inte går sönder första dagen, läs plast.
  Han kommer att få flygplanet från er för det tror jag skulle vara något för honom.

  Hälsningar Hanna

 5. Jag vill ha nästan allt ur ert sortiment, det är en riktig godislåda för både föräldrar och barn. Gillar trät och alla glada färger. Åkleksakerna med hål för klossar tycker jag är helt underbara! Och en annan sak jag fastnade för var dinosaurielandskapet i trä. Det skulle mina barn älska. Så, inte mycket negativ kritik här. Tyvärr? =)

 6. Min tjej är så pass liten att det är era klassiska leksaker som fallit henne bäst i smaken, då speciellt Babymaster Träskramla och Klassisk speldosa med vev!
  Själv längtar jag efter att få gå lös i er kategori ”Lekmat / Kökslek” , tycker det är fantastiska leksaker som inte bara är fina utan de ser så roliga ut att leka med! Något jag själv skulle blivit väldigt glad av som barn =)
  Just nu känner jag inte att jag saknar något i ert sortiment, tycker ni har det mesta!

 7. Jag kom på en grej…Ni säljer glassarna i styck, jag skulle tycka att det hade varit bra att kunna köpa bakverk i styck också =)

 8. Jag gillar alla era pedagogiska leksaker, som träklockan men även era fina pussel!
  Hade gärna sett lite mer under kategorin ” Barntextilier”, som söta plagg och fler mjuka leksaksbakverk.

 9. Ååå finns ju hur mycket fint som helst hos er, jag älskar träleksaker, glassar, zebran, kakor. Det är leksaker som håller och tåls att leka med.
  Jag saknar inga varor så direkt hos er då jag tycker ert sortiment är bra och bara tror det skulle första att ta in annat, men är det något ni kan ta in i så fall är det ekologiska barnkläder, med tror det är svårt då det krävs mycket kläder och finns så många butiker med detta redan.

  Något som får mig att ångra mina köp är frakten, jag kan lägga en eller två grejer i varukorgen och sedan ser jag frakten, och tänker efter för mycket och då bestämmer mig för nej jag behöver inte detta. För det blir frakt 49kr och sen handlar jag oftast på faktura på nätet så man vet man får grejerna och då blir det 29kr till.. Och handlar jag då för 300-400kr så lönar det sig inte.

 10. Hej hej klart att man är med och tävlar!

  Min/våran favorit är noooog… Minibowlingset, nyckelpigor ser sååå roligt ut. Ngt man kan göra ute i solen och inne en regnig dag, passar alla åldrar! Sen är den så söt också även kona! =)

  Mina barn älskar att gräva runt och dona ute så jag håller tummarna sten hårt att vi vinner Trädgårdsredskapen! =)

  *håller tummarna*

  KRAM

 11. Storfavoriter är Dinosaurielandet (men ännu är ungarna för små och landet lite för dyrt bara för mitt eget höga nöjes skull) och doktorslådan som vi önskar oss. Jag skulle vilja se mer kläder från Smultronbarn, solhattar nu till sommaren, vi är storkonsumenter av just solhattar så det skulle jag gärna se. Hårbanden är en toppenbra nyhet som jag när de kom tänkte klicka hem ett eller två utav, men där får frakten mig att backa, som Zasata skriver, vid mindre beställningssummor så backar man lätt vid en lite dyrare frakt, även om jag förstår varför ni fått sätta den – träleksaker är ju tungt! Men generellt sett är jag väldigt nöjd med ert breda sortiment av härliga färgglada leksaker som känns gedigna.

 12. Er websida är mycket bra och man hittar lätt. Färgerna gör att man blir lycklig och glad och vill ha allt pà en gàng. Det är svàrt att säga vilken som är den stora favoriten eftersom det finns sà mycket bra och roliga leksaker. Men de pedagogiska leksakerna är ju kanonbra. Byggklossar i hink och klossramen fastnade vi för.

  Ni har ett mycket brett och bra sortiment och det finns inget att klaga över.
  Min lite bra saker inför barnkalaset kanske inte skulle sitta fel. Tallriksset, balonger, roliga spel man kan ha pà kalas osv.

  MVH
  Sofie

 13. Min dotter älskar pusselklockan och xylofonen jag köpt/vann hos er och slår vad om att hon kommer leka med dessa många år framöver.

  Ert sortiment kan man inte klaga på. Jag tycker ni har jättebra utbud för alla åldrar. Något som jag skulle vilje se hos er är ”veckans erbjudande” där det till exempel kan vara en vara som är nedsatt lite, fri frakt eller en viss rabatt på en valfri vara. Det skulle vara toppen att ha något sådant, blir lite mer spännande att kika in hos er då! 😉

  /Sandra

 14. Här hemma är favoriten maten i trä. Vår son äter ju inte själv eftersom han föddes med fel på matstrupen och fick komplikationer då han opererades två dagar gammal. För att han ska komma igång och kunna lära sig äta själv är därför lek med mat något vi gör ofta och mycket här hemma och sonen är också ett riktigt proffs på att låtsasäta. 😉

  1. Hej Amanda!
   Har inte hört av dig än, du är ju en av vinnarna till torsdagens tävling hos smultronbyn.wordpress.com! 🙂 Priset var ett träsvärd alternativt ett set med trädgårdsredskap. Maila oss ditt val och din adress (plus mobilnummer om du väljer träsvärdet till aviseringen).
   Ha en bra dag!
   Vänlig hälsning Annika, Smultronbyn

 15. Lekmaten är en favorit här hemma!
  En sak som kan ändras är att göra texten svart istället för grå = mycket lättare att läsa

 16. Mina favoriter hos er just nu är de söta åkleksakerna, speciellt den färgglada giraffen! Känns som att de är mer hållbara än de i plast som finns överallt.

  Sen är ju jag tokig i era mössor också! Älskar tygerna ni väljer ut och att det hela tiden kommer nya mönster och färger. Men jag skulle gärna se att Smultronbarn utökade med andra kläder också, tuffa t-shirts, mjukisbyxor och bodies. Solhattar också, perfekt så här på sommaren! Och Maria är ju en hejare på att sy och jag tror att era kläder skulle bli väldigt poppis! 🙂

  Kram Agnes

 17. Mina favoriter är trämaten, dom uppmuntrar verkligen till lek, är fina, och håller länge =)

  Jag saknar egentligen inget i ert sortiment. Skulle väl i så fall vara docksäng och andra tillbehör till dockor.

 18. Hemma hos oss är det ”trämaten” som är det populära. Köpte en stor laddning leksaker av er innan jul som barnen fick och det är saker som håller samt är tidlösa! Det bästa kan jag tycka att det i stor utsträckning är könsneutrala leksaker vilket gör att det passar alla!

 19. Tack för alla svar! Så kul att höra vad ni gillar och vad vi ska satsa mer på!

  Av er som svarat har vi ur hatten dragit Amanda postat 9 juni, 2011 kl. 19:14
  Grattis till dig!

  Maila info@smultronbyn.se och meddela om ni vill ha trädgårdsredskap eller träsvärdet samt er postadress så skickar vi hem er vinst inom kort!

 20. Ber om ursäkt, det skulle ju vara två vinnare!
  Vinnare nr2 är Elin Jonsson postat 9 juni, 2011 kl. 09:27

  Grattis till dig 🙂

  Maila info@smultronbyn.se och meddela om ni vill ha trädgårdsredskap eller träsvärdet samt er postadress så skickar vi hem er vinst inom kort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.