Doppresent från Smultronbyn

Nu är det doptider i Sverige då många väljer att döpa sina barn under sommarhalvåret. Och visst är det härligt med dopfika ute i försommarsolen!

Idag väljer allt fler att ha en namngivningscermoni istället för det traditionella kyrkliga dopet. Hur som så är det många av gästerna som vill fira barnet med en liten dopgåva / doppresent.

När du ska handla doppresenter behöver du inte tänka på att babyn ska kunna använda leksaken på en gång. Det kan istället vara leksaker som barnet har glädje av längre fram under uppväxten, som t ex ett finare dockskåp, verktygslåda i juniorstorlek, en rolig åkleksak o.s.v.

Kan du inte själv närvara på dopet kan du genom oss få din gåva inslagen och skickad till rätt adress med din personliga hälsning på ett kort. Den tjänsten beställer du tillsammans med din order under kategorin Presentservice i shopen.

Nedan ser du leksaker och andra barnartiklar från Smultronbyn Träleksaker. Populära doppresenter är t ex åkleksaker, dragleksaker, babymobiler och träklossar.

Författare: Smultronbyn

Smultronbyn Träleksaker är en e-butik som erbjuder klassiska leksaker i trä och bomull - naturmaterial som kan hålla i generationer. Förutom leksaker kan du även finna barninredning och babyartiklar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.