För alla ”bank”-glada barn!

Bank, bank… De flesta små barn fascineras av att ”banka”, knacka, slå ihop klossar, släppa saker i golvet från barnstolen o.s.v. Det är deras sätt att upptäcka sin omgivning, tyngdlagen och de olika ljuden som följer.

Vi vet ju att barnen i grunden inte gör detta för att trotsa mamma och pappa. För även om vi sagt åt dem att inte släppa tallriken i golvet från matstolen tar upptäckarlusten, fantasin och leken över…

Dessa behov har nog skapat populariteten hos den klassiska leksaken bultbrädan. Det är en pedagogisk leksak som passar utmärkt som doppresent och därför vill vi gärna ha en sådan i vårt sortiment.

Vi har nyligen hittat och tagit hem en bultbräda vi upptäckte på Formex-mässan. Den är målad i härliga starka färger med rymdmotiv på sidorna. Bultarna sitter kvar med gummiringar som bildar ett lagom motstånd när vi hamrar. Vi hamrade loss på mässan och valde att beställa hem den :).

Vi hoppas att ni kunder (och era bankglada barn) också gillar den!

Bultbräda med rymdmotiv kostar 149,00 sek i webbshopen Smultronbyn Träleksaker.

Författare: Smultronbyn

Smultronbyn Träleksaker är en e-butik som erbjuder klassiska leksaker i trä och bomull - naturmaterial som kan hålla i generationer. Förutom leksaker kan du även finna barninredning och babyartiklar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.