Nya leksaker från BigJigs

Idag har det tillkommit ännu fler leksaker i sortimentet! På förstasidan syns de jag hunnit lägga in i shopen hittills, fler kommer imorgon!

Leksakerna är av märket BigJigs från Storbritanien. BigJigs erbjuder leksaker, framförallt träleksaker, som tillverkas i fabriker över hela världen; Storbritanien, Tyskland, Norge, Thailand och Kina m.fl.

BigJigs erbjuder bara barnsäkra CE-märkta leksaker som uppfyller kraven för EN71 – EU säkerhetsstandard för leksaker.

Merparten av BigJigs fabriker godkända av ICTI, övriga på god väg dit. ICTI står för International Council of Toy Industries. ICTI arbetar aktivt med programmet CARE (Caring, Awareness, Responsible, Ethical).

Programmet CARE arbetar för att främja etisk tillverkning i leksaksindustrins leveranskedja över hela världen. Detta innebär rättvisa arbetsvillkor i en god arbetsmiljö, med hänsyn till de anställdas hälsa och säkerhet. Programmets ursprungliga fokus är i Kina, där 80% av världens leksaker tillverkas. Programmets avsikt är att tillhandahålla ett enda, rättvist, noggrant och konsekvent program som ska användas för att övervaka att leksaksfabriker i hela världen efterlever ICTIs Code of Business Practices.

I bildspelet nedan ser ni nyheterna i shopen av märket BigJigs:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Författare: Smultronbyn

Smultronbyn Träleksaker är en e-butik som erbjuder klassiska leksaker i trä och bomull - naturmaterial som kan hålla i generationer. Förutom leksaker kan du även finna barninredning och babyartiklar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.