Ångerrätt för dina julklappsinköp

I december förlänger vi ångerrätten för alla julklappsinköp t.o.m. den 31 december. På så sätt kan du känna dig ännu tryggare med dina inköp när du handlar leksaker från Smultronbyn till dina barn.

På tal om trygghet! Du vet väl att Smultronbyn Träleksaker följer Distansavtalslagen och ofta gör mer än vad som krävs av den för att få våra kunder nöjda? Det innebär säkra betalssystem, sekretess gällande dina personuppgifter, enkelt att avregistrera sig från nyhetsbrev om sådana ej önskas som medlem, utförlig produktinformation och tydliga bilder, m.m. Vi tillämpar självklart ångerrätt och gör returerna smidiga för våra kunder. Vi har en kundservice som ofta svarar på mail både dagtid, kvällar och helger för att hjälpa dig så fort vi kan. Självklart kan du också nå oss per telefon.

Det finns olika populära s.k. kvalitetsstämplar för internetbutiker. Vi har valt att inte betala extra för någon sådan betalstämpel eftersom de kostar ganska mycket för ett litet företag att få publicera den lilla jpg-bilden på sin hemsida. Självklart uppfyller vi dock alla kriterier för att vara en trygg internetbutik! Vi har faktiskt en annan kvalitetstämpel som vi inte behöver betala någon för att få – SafeSale. Läs mer om safesale här!

Läs om SafeSale här!

Välkommen in i butiken!

Författare: Smultronbyn

Smultronbyn Träleksaker är en e-butik som erbjuder klassiska leksaker i trä och bomull - naturmaterial som kan hålla i generationer. Förutom leksaker kan du även finna barninredning och babyartiklar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.